De artikelen hebben een zichttermijn van ten minste veertien werkdagen. Met ingang van de dag van ontvangst door of namens de koper, tenzij anders is overeengekomen. Tijdens deze zichttermijn heeft de koper een herroepingsrecht. Hierbij heeft de koper de mogelijkheid om zonder enige verplichtingen de artikelen terug te zenden.Tijdens deze zichttermijn zal de koper nauwkeurig omgaan met het product en de verpakking.

De artikelen dienen voor zover nodig te worden uitgepakt om te kunnen beoordelen of de artikelen worden behouden of niet.
Wil je een artikel ruilen/retourneren, dan kan je het artikel met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking en een begeleidend schrijven binnen 14 dagen aan High And MighTEE retourneren.

Artikelen kunnen alleen worden geruild in onbeschadigde staat, niet gewassen of gedragen, (met uitzondering van passen). Het aankoopbedrag zal binnen dertig dagen na retour ontvangst aan de koper worden terugbetaald, met uitzondering van de kosten van terugzending.
Heb je een artikel ontvangen met een productiefout dan wordt deze kosteloos vervangen.

Gemaakte verzendkosten worden na ontvangst van het product teruggestort. Retourneer je slechts een gedeelte van de bestelling dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.
High And MighTEE behoudt het recht eventuele kosten veroorzaakt door schade aan de geretourneerde artikelen in rekening te brengen. 

© 2012 - 2020 High And MighTEE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel